Hogyan dolgozunk?

Aki azt mondja, hogy eljutott már oda, hogy nem kell értékesíteni, mert az ügyfelek adják egymásnak a kilincset, bennem mindig kérdéseket vet fel. Ahogy egy vezető minden nap vizsgázik, úgy egy szolgáltató folyamatosan értékesít. Önmagát adja. Így van ez velünk is. Akkor is szakmai szemmel nézzük meg a honlapokat, ha szállást, vagy például bútort keresünk, és előfordul, hogy felvesszük a kapcsolatot a tulajdonossal, hogy megkérdezzük milyen stratégiája van a digitális értékesítés terén, mit szeretne elérni, amiben támogatni tudjuk.

Az első telefonálás, kezdeti levelezés, sőt még akár az első tárgyalás feladatai hozzám tartoznak. “Elvégzem a házi feladatot”, vagyis megnézem a céget, az eredményeket, minősítem, hogy milyen programkörnyezetre van szükség: erre az értékesítés típusa, kedvezményrendszere megadhatja a választ. Julival közös döntést hozva, ha úgy látjuk, hogy a profilunkba vág és el tudjuk készíteni az oldalt, akkor indul egy nem túl részletes, de a főbb és lényeges pontokat tartalmazó specifikáció/ajánlat készítés, amelynek elfogadása után szerződéskötés és előlegfizetés következik.

Juli építi a honlapokat, keresi a megoldásokat a koncepció megvalósításához, közben időről-időre ő egyeztet már a megrendelővel, prezentálja a haladást, azonosítja az új igényeket. A közös munka során nemcsak honlapot építünk. Ha igény és megbízás van rá, akkor a partner lehetőségeihez mérten javaslatokat teszünk, hogy milyen ötleteket tudna megvalósítani a további fejlődés, növekedés érdekében.

Hogyan dolgozunk tehát? Alaposan, körültekintően, pontosan, precízen, de a legfontosabb, hogy jókedvűen: arra törekedve, hogy közben jól érezzük magunkat és hogy partnereinknek is sikerüljön átadni a hangulatot.

Nálad kezdhetjük?

pexels-polina-zimmerman-3782140