BLOG

humaniq-hogyan-dolgozunk

Hogyan dolgozunk?

HOGYAN DOLGOZUNK? Aki, azt mondja, hogy eljutott már oda, hogy nem kell értékesíteni, mert az ügyfelek adják egymásnak a kilincset, bennem mindig kérdéseket vet fel.

Tovább olvasom »
200620 Furmint Photo Gizella 012

GIZELLAWINERY

GIZELLAWINERY Újszerű megközelítéssel álltunk neki a feladatnak, hiszen a külpiaci stratégiája Szilágyi Lászlónak eltért a hétköznapitól. Egy olyan oldalt építettünk, mely a termékeket és a

Tovább olvasom »
balassa-istvan-boraszat-webshop-tokaj

BALASSABOR

BALASSABOR Balassa István az 50 legjobb magyar borász közösségének tagja, a Balassa Bor Kft. tulajdonosa azzal keresett meg bennünket, hogy szeretné felfrissíteni a webáruházát. Új

Tovább olvasom »
Gizella-furmint-webshop-boraszat-welcome

GIZELLAPINCE

GIZELLAPINCE Szilágyi László, az 50 legjobb magyar borász közösségének tagja, a Gizella Pincészet tulajdonosa keresett meg bennünket, hogy szeretne egy új honlapot, új értékesítési csatornát,

Tovább olvasom »

Hogyan dolgozunk?

Aki azt mondja, hogy eljutott már oda, hogy nem kell értékesíteni, mert az ügyfelek adják egymásnak a kilincset, bennem mindig kérdéseket vet fel. Ahogy egy vezető minden nap vizsgázik, úgy egy szolgáltató folyamatosan értékesít. Önmagát adja. Így van ez velünk is. Akkor is szakmai szemmel nézzük meg a honlapokat, ha szállást, vagy például bútort keresünk, és előfordul, hogy felvesszük a kapcsolatot a tulajdonossal, hogy megkérdezzük milyen stratégiája van a digitális értékesítés terén, mit szeretne elérni, amiben támogatni tudjuk.

Az első telefonálás, kezdeti levelezés, sőt még akár az első tárgyalás feladatai hozzám tartoznak. „Elvégzem a házi feladatot”, vagyis megnézem a céget, az eredményeket, minősítem, hogy milyen programkörnyezetre van szükség: erre az értékesítés típusa, kedvezményrendszere megadhatja a választ. Julival közös döntést hozva, ha úgy látjuk, hogy a profilunkba vág és el tudjuk készíteni az oldalt, akkor indul egy nem túl részletes, de a főbb és lényeges pontokat tartalmazó specifikáció/ajánlat készítés, amelynek elfogadása után szerződéskötés és előlegfizetés következik.

Juli építi a honlapokat, keresi a megoldásokat a koncepció megvalósításához, közben időről-időre ő egyeztet már a megrendelővel, prezentálja a haladást, azonosítja az új igényeket. A közös munka során nemcsak honlapot építünk. Ha igény és megbízás van rá, akkor a partner lehetőségeihez mérten javaslatokat teszünk, hogy milyen ötleteket tudna megvalósítani a további fejlődés, növekedés érdekében.

Hogyan dolgozunk tehát? Alaposan, körültekintően, pontosan, precízen, de a legfontosabb, hogy jókedvűen: arra törekedve, hogy közben jól érezzük magunkat és hogy partnereinknek is sikerüljön átadni a hangulatot.

Nálad kezdhetjük?

pexels-polina-zimmerman-3782140