RÓLUNK

Juli_about

Gál-Koppányi Júlia

Partner

Edit
A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem meg első diplomámat, de sosem dolgoztam a végzettségemnek megfelelően iskolában. Hamar kiderült számomra, hogy erősségeimet nem a katedra tetején fogom kiteljesíteni. Nyelvtudásom révén hamar egy német tulajdonú bútorkereskedelmi lánc beszerzési osztályán találtam magam. Munka mellett közgazdász diplomát is szereztem kereskedelem, marketing szakon.

Az ügyfelekkel, szállítókkal való kapcsolattartás izgalmas feladat volt számomra, a legjobb kondíciók kialakításában, a megoldás és egyezség keresésben otthonosan mozogtam. A bankszektor, babaápolási cikkek, gyógyszeripari beszerzési folyamatok megismerése után most saját vállalkozásban segítem ügyfeleimet. Beszerzői (vásárlói) tapasztalatomat ideje a másik oldal szolgálatába állítani.
Edit
Köszönöm, hogy idekattintottál. Nem szeretném ismételni magam, hiszen, ha jól sejtem a rövid bemutatkozásomat már elolvastad, így hát következzen még pár részlet az életemről.

Sopronban születtem és az érettségit követő nyárig ott is éltem. Aztán Piliscsabán voltam éveken keresztül kollégista, majd Budapesten laktam hosszú éveken át. Pár év soproni hazatérő-kitérő – attól függ honnan nézzük – után ismét visszatértem a fővárosba, és most úgy néz ki, hogy egy ideig még biztosan itt is maradok. Ha már hosszabb bemutatkozás, akkor még néhány dologról mindenképpen mesélek.

Miért hagyom ott a multik világát, miért foglalkozom honlapok, webáruházak építésével és miért WordPress? Amikor nagyjából 2021 februárjához képest másfél éve kiderült, hogy a csapatot és a funkciót leépítik és átszervezik, éreztem, hogy ez egy jel, és míg mások kicsit összetörtek, hogy új helyet kell keresniük, nekem lendületet adott, hogy oké akkor ennyi időm van kitalálni, felépíteni mivel szeretnék foglalkozni. Körülbelül 8 évvel ezelőtt volt egy blogoldalam és ha belegondolok, már akkor is jobban tetszett az a része, hogy szerkesztettem, csinosítottam a honlapot, minthogy tartalmat írtam volna. Az átszervezés idején a férjemnek volt egy IT fejlesztő cégben tulajdonrésze és ez is adott egy kis inspirációt. Mindeközben hosszas önvizsgálatot tartva rá kellett jönnöm, hogy leginkább tanulni szeretek. Valójában bármit. Azt tudom, hogy van érzékem a kommunikációhoz, van releváns üzleti tapasztalatom, van türelmem új képességeket elsajátítani. Ehhez hozzájött még az is, hogy minden digitalizálódik körülöttünk. Egy gyorsan tanulható rendszert kerestem, ami egyúttal folyamatosan magában rejti a kihívásokat. Így jött a WordPress.

De ha már hosszabb bemutatkozó, akkor ne csak a munkáról legyen szó – még két személyes infó. Nagyon szeretem a cicákat. Egyet különösen, és remélem, hogy amikor ezeket a sorokat olvasod már a családi házunk kertjében vagy előterében boldogan szaladgál és ha meghallja, hogy hívom, akkor jelentőségteljesen odasomfordál hozzám (nem fog), hogy jól megsimogassam. Olvasni is nagyon szeretek. Életrajzi regények, krimik, történelmi könyvek. Órákig el tudom tölteni az időt a könyvtárban, és ha bejutok, akkor 8-10 kötetnél kevesebbel nemigen jövök ki. Köszönöm, hogy rápillantottál erre az oldalra, kérlek nézd meg Tamásét is.
Tamas-about_300

Gál Tamás

Partner

Edit
A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán szerzett diplomám után HR szolgáltatások értékesítésével foglalkoztam, majd három évvel később már a piacvezető pénzintézet leányvállalatánál béren kívüli juttatások területén értem el sikereket.

Cafeteria rendszereket vezettem be, értékesítési tréningeket tartottam, részt vettem termékfejlesztésben. B2B és B2C területen egyaránt szereztem tapasztalatot. Néhány éve már műszaki profilú vállalkozásnál vagyok kereskedelmi vezető, munkaköröm az üzletfejlesztés, marketing feladatokkal is kiegészült.
Edit
Köszönöm, hogy ide kattintottál. Igyekszem nem ismételni önmagam, illetve Linkedin profilomon még több mindent meg lehet nézni a szakmai múltamról.

Egerben jártam középiskolába. Az iskolaválasztást a képességeim, a lehetőségeim és a praktikum határozta meg. Szerettem volna szakmát tanulni, mert nem voltam biztos abban sem, hogy anyagilag fogjuk bírni az egyetemet, így a gimnáziumokat kizártam. Ezután a szakmunkásképzőket, majd a műszaki szakközepeket. Ezután már az döntött, hogy melyik van legközelebb a vasútállomáshoz. Így lettem az Egri Közgazdasági Szakközépiskola diákja. Aztán mégis továbbtanulhattam. Első helyen a Budapesti Közgazdasági Egyetemet jelöltem meg, de az a fránya teljes indukciós példa a matek központin kifogott rajtam, bár igazán megcsináltam, csak nem azzal a megoldással. Így végül a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán kötöttem ki, amit most már egyáltalán nem bánok.

Az értékesítéssel már ott is foglalkoztam, hiszen már másodéves koromtól a MERt, azaz a Miskolci Egyetem Közéleti és Kulturális lapjának menedzsere voltam. Hirdetésszervezés, csapatépítés, újságírás. Közgazdász diplomámat 2003-ban szereztem meg. Amit kevesen tudnak rólam, sajnos a pontos szám nincs meg, de érzésem szerint legalább 150 hivatalos mérkőzést játszottam már a floorball nemzeti bajnokságok különböző osztályaiban a Miskolci Floorball Egyesület színeiben. A sportág a jégkorong és a gyeplabda között található félúton. Kedvelt iskolai tömegsport, ütőkkel és egy lyukacsos labdával. Voltam tagja a sportági szakszövetség elnökségének, szerveztem szabadidős kupákat és üzemeltettem webáruházat is. A HumanIQ Sport & Consulting Bt-t a floorball felszerelések értékesítésére hoztam létre még 2007-ben. Ez egy létező vállalkozás, de amit most csinálunk benne, az egy régóta dédelgetett álom.

Abban biztos voltam, hogy a tapasztalataimat szeretném később tanácsadóként is felhasználni. Azt tudtam, hogy képes vagyok hatást gyakorolni emberekre, ugyanakkor azt is vallom, hogy megváltoztatni külső ráhatásra nem lehet az embereket. Pontosabban nem szerencsés. Azt kell elérni, hogy magától, a változtatást elfogadva, vagy akár saját ötletként menedzselve vihesse tovább életében. Én ebben hiszek, s bízom abban, hogy partnereimből a későbbiek során is tudok hatást kiváltani.

Juli miértjéről már volt szó. Az enyém egyszerű. Könnyen teremtek kapcsolatot emberekkel, hamar meg tudom érteni az üzletek lényegét, mozgatóját, pszichológiáját és úgy éreztem, hogy szívesen segítenék másoknak. Azzal, hogy rá tudok hangolódni a partnereinkre, felmérve képességeit egy a komfortzónájához közelítő, de változásokra építő javaslatcsomagot tudok tenni. A HumanIQ számomra erről szól. Köszönöm, hogy rápillantottál erre az oldalra, kérlek nézd meg Juliét is.