Köszönöm, hogy idekattintottál. Nem szeretném ismételni magam, hiszen, ha jól sejtem a rövid bemutatkozásomat már elolvastad, így hát következzen még pár részlet az életemről.

Sopronban születtem és az érettségit követő nyárig ott is éltem. Aztán Piliscsabán voltam éveken keresztül kollégista, majd Budapesten laktam hosszú éveken át. Pár év soproni hazatérő-kitérő – attól függ honnan nézzük – után ismét visszatértem a fővárosba, és most úgy néz ki, hogy egy ideig még biztosan itt is maradok. Ha már hosszabb bemutatkozás, akkor még néhány dologról mindenképpen mesélek.

Miért hagyom ott a multik világát, miért foglalkozom honlapok, webáruházak építésével és miért WordPress? Amikor nagyjából 2021 februárjához képest másfél éve kiderült, hogy a csapatot és a funkciót leépítik és átszervezik, éreztem, hogy ez egy jel, és míg mások kicsit összetörtek, hogy új helyet kell keresniük, nekem lendületet adott, hogy oké akkor ennyi időm van kitalálni, felépíteni mivel szeretnék foglalkozni. Körülbelül 8 évvel ezelőtt volt egy blogoldalam és ha belegondolok, már akkor is jobban tetszett az a része, hogy szerkesztettem, csinosítottam a honlapot, minthogy tartalmat írtam volna. Az átszervezés idején a férjemnek volt egy IT fejlesztő cégben tulajdonrésze és ez is adott egy kis inspirációt. Mindeközben hosszas önvizsgálatot tartva rá kellett jönnöm, hogy leginkább tanulni szeretek. Valójában bármit. Azt tudom, hogy van érzékem a kommunikációhoz, van releváns üzleti tapasztalatom, van türelmem új képességeket elsajátítani. Ehhez hozzájött még az is, hogy minden digitalizálódik körülöttünk. Egy gyorsan tanulható rendszert kerestem, ami egyúttal folyamatosan magában rejti a kihívásokat. Így jött a WordPress.

De ha már hosszabb bemutatkozó, akkor ne csak a munkáról legyen szó – még két személyes infó. Nagyon szeretem a cicákat. Egyet különösen, és remélem, hogy amikor ezeket a sorokat olvasod már a családi házunk kertjében vagy előterében boldogan szaladgál és ha meghallja, hogy hívom, akkor jelentőségteljesen odasomfordál hozzám (nem fog), hogy jól megsimogassam. Olvasni is nagyon szeretek. Életrajzi regények, krimik, történelmi könyvek. Órákig el tudom tölteni az időt a könyvtárban, és ha bejutok, akkor 8-10 kötetnél kevesebbel nemigen jövök ki. Köszönöm, hogy rápillantottál erre az oldalra, kérlek nézd meg Tamásét is.