Köszönöm, hogy ide kattintottál. Igyekszem nem ismételni önmagam, illetve Linkedin profilomon még több mindent meg lehet nézni a szakmai múltamról.

Egerben jártam középiskolába. Az iskolaválasztást a képességeim, a lehetőségeim és a praktikum határozta meg. Szerettem volna szakmát tanulni, mert nem voltam biztos abban sem, hogy anyagilag fogjuk bírni az egyetemet, így a gimnáziumokat kizártam. Ezután a szakmunkásképzőket, majd a műszaki szakközepeket. Ezután már az döntött, hogy melyik van legközelebb a vasútállomáshoz. Így lettem az Egri Közgazdasági Szakközépiskola diákja. Aztán mégis továbbtanulhattam. Első helyen a Budapesti Közgazdasági Egyetemet jelöltem meg, de az a fránya teljes indukciós példa a matek központin kifogott rajtam, bár igazán megcsináltam, csak nem azzal a megoldással. Így végül a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán kötöttem ki, amit most már egyáltalán nem bánok.

Az értékesítéssel már ott is foglalkoztam, hiszen már másodéves koromtól a MERt, azaz a Miskolci Egyetem Közéleti és Kulturális lapjának menedzsere voltam. Hirdetésszervezés, csapatépítés, újságírás. Közgazdász diplomámat 2003-ban szereztem meg. Amit kevesen tudnak rólam, sajnos a pontos szám nincs meg, de érzésem szerint legalább 150 hivatalos mérkőzést játszottam már a floorball nemzeti bajnokságok különböző osztályaiban a Miskolci Floorball Egyesület színeiben. A sportág a jégkorong és a gyeplabda között található félúton. Kedvelt iskolai tömegsport, ütőkkel és egy lyukacsos labdával. Voltam tagja a sportági szakszövetség elnökségének, szerveztem szabadidős kupákat és üzemeltettem webáruházat is. A HumanIQ Sport & Consulting Bt-t a floorball felszerelések értékesítésére hoztam létre még 2007-ben. Ez egy létező vállalkozás, de amit most csinálunk benne, az egy régóta dédelgetett álom.

Abban biztos voltam, hogy a tapasztalataimat szeretném később tanácsadóként is felhasználni. Azt tudtam, hogy képes vagyok hatást gyakorolni emberekre, ugyanakkor azt is vallom, hogy megváltoztatni külső ráhatásra nem lehet az embereket. Pontosabban nem szerencsés. Azt kell elérni, hogy magától, a változtatást elfogadva, vagy akár saját ötletként menedzselve vihesse tovább életében. Én ebben hiszek, s bízom abban, hogy partnereimből a későbbiek során is tudok hatást kiváltani.

Juli miértjéről már volt szó. Az enyém egyszerű. Könnyen teremtek kapcsolatot emberekkel, hamar meg tudom érteni az üzletek lényegét, mozgatóját, pszichológiáját és úgy éreztem, hogy szívesen segítenék másoknak. Azzal, hogy rá tudok hangolódni a partnereinkre, felmérve képességeit egy a komfortzónájához közelítő, de változásokra építő javaslatcsomagot tudok tenni. A HumanIQ számomra erről szól. Köszönöm, hogy rápillantottál erre az oldalra, kérlek nézd meg Juliét is.